28 Aralık 2013 Cumartesi

İnternetten Yapılabilecek 4 Ek İş Yöntemi


internetten-ek-isGünümüz teknoloji çağında hemen hemen herkesinde evinde bir adet bilgisayarı var. Hatta cebimizde taşıdığımız telefonlarda bile internete erişmek mümkün. Zamanımızı genel olarak merak ettiklerimizi arayarak ve çoğunlukla da sosyal paylaşım ağlarında dolaşarak geçiriyoruz. Zamanla bu durumdan da sıkılıp bir çare, bir çözüm arıyoruz; internetten ek iş yolları gibi. Fakat ne yazık ki yeni kullanıcılar olarak çok fazla bilgimiz olmadığından bize sunulan fırsatları değerlendiremiyoruz. Oysa ki internetten ek iş yaparak para kazanmanın çok çeşitli yolları vardır. Şimdi gelin bunları açıklayalım:
İnternetten yazı yazarak para kazanmak; işi bulduysanız ne mutlu size, hele ki bir de edebiyatçıysanız ve yazmayı seviyorsanız tamamdır! İnternette karşımıza çıkan milyonlarca web sitelerinin ilk sıralara çıkması için ve ok sayıda ziyaretçi alabilmesi için sitelerine güncel olarak özgün içerikler girmek zorundadırlar. Fakat belli bir süre sonra bu işten sıkılıp bir yazar tutarak belirli bir ücret vermektedir. Eğer siz de her konuda makale yazmayı seviyorum derseniz aşağıya yorum bırakabilirsiniz.
İnternetten blog sayfası açarak para kazanmak; belki de bayanların evde ek iş fırsatı ile yapabilecekleri en güzel faaliyet budur. Nedeni isebu ek iş ile kendi işinizin patronu olursunuz ve canınız ne isterse sitenize o bilgiyi girersiniz. Örneğin, yemek tarifleri konusunda usta olduğunuzu düşünüyorsanız sitenize yemek tarifleri yazarak odaklı ziyaretçiler çekebilirsiniz. Bu da sizin işinize şöyle yarar, sitenizin sıralamalarını ve ziyaretçilerini yükselttiğinizde çeşitli markalardan belirli bir ücret karşılığı para alırsınız. Bu da evde oturduğunuz yerden ek iş yaparak para kazanmak konusunda fazlasıyla işinize yarar.
İnternetten anket doldurarak para kazanmak;bu sektör yurtdışında oldukça güzel kazançlar sağlamaktadır. Fakat bizim yurdumuzda imitasyon anketler çıkarıldığı için dikkat etmeniz gerekir ki dolandırılmayasınız. Anket doldur para kazan sektörüne girmek istiyorsanız güvenilir bir site ile iş yapmalısınız ve bir sorunla karşılaştığınızda o kişiye kolaylıkla ulaşabilmelisiniz.
Kaynak: http://www.ekisyeri.com/ek-is/internetten-yapilabilecek-4-ek-is-yontemi.html
.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder