28 Aralık 2013 Cumartesi

Yemek Tarifi Yazarak Evden Para Kazanma

İnternetten yazarak para kazanma kategorisinin bir alt kategorisi olan yemek tarifleri yazarak para kazanmak, bir çok ev hanımı için oldukça ideal bir iş. İşlerinizi bitirdikten sonra evdeki boş vaktinizde bildiğiniz yemek tariflerini veya mutfak ile ilgili bildiğiniz püf noktaları kendi kuracağınız sitede paylaşarak giderek artan bir aylıkla kendi işinizin patronu olabilirsiniz.
Evde yemek tarifi yazarak para kazanmak için size gerekli olan günlük bir kaç yazı girecek kadar boş vaktinizin olması ve bu yazıları yazacağınız bir web site. Bunun için ister ücretsiz blogspot site kurarsınız isterseniz de com, net, org uzantılı bir site satın alırsınız. Bu siteleri eğer kullanımda değilse kendi adınızla alabilir isterseniz de yemek tarifleri ile ilgili bir isimle alabilirsiniz.
Siteyi aldıktan sonra ki işlem, artık sitenize her gün düzenli olarak içerik girmek olacaktır. Bunun sebebi de sitenizi güncel tutarak aramalarda üst sıraya çıkarmaktır. Dikkat etmeniz gereken noktalar, yazılarınızın imla kurallarına uygun olması, günlük olarak içerik eklemeniz ve doğru tarifler yazmanız olacaktır.
Son olarak da yazılarınız yani tarifleriniz arttıkça sitenizdeki ziyaretçi sayısı da artacak ve sitenize koyacağınız google reklamları sayesinde para kazanmak olacaktır. Bu durum da şöyle gerçekleşmektedir: Büyük firmalar satış yapabilmek için internetten reklam vermektedir. Bu reklamlar da otomatik olarak siteniz de yayımlanır ve sitenize giren ziyaretçi tıkladığı anda para kazanırsınız. Ne kadar çok ziyaretçi o kadar çok tık; ne kadar çok tık o kadar çok para! Kazandığınız paralar banka hesabınıza yatar ve dilediğiniz zaman çekebilirsiniz.
Kaynak:http://www.ekisyeri.com/evde-is/yemek-tarifi-yazarak-evden-para-kazanma.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder