28 Aralık 2013 Cumartesi

Anket Doldurarak Para Kazanma

Anket Doldur Para Kazan

anket-doldur-para-kazanİnternetten anket doldurarak para kazanmak son 3 yılı en popüler işlerinden biridir. 2013 Yılı içerisinde anket şirketlerinin kişilere ödediği tutar 4.230.70 Türk Lirasıdır. Bu kadar büyük bir pastadan sizde payınızı alabilirsiniz.
Anket doldurarak para kazanma işinin mantığını kısaca açıklayalım. Bundan 3 yıl öncesine kadar yollarda dolaşan anketörlerin yerini internet aldı diyebiliriz. Yollarda anketörlerin doldurduğu anketlerin hem zaman açısından hemde doğruluğu konusundan şirket sahipleri memnun etmemeye başlayınca sektör internet şirketlerine yöneldi.
Bir çok büyük şirket piyasaya yeni bir ürün çıkartmadan önce o ürünün satışı ve talebi konusunda bilgi sahibi olmak için anket şirketlerine oldukça yüklü miktarda para ödemektedirler. Anket şirketleri ise anketin hızlı bir şekilde sonucuna ulaşmak için sisteme kayıtlı kullanıcılara anket hakkında bir mail atarlar ve anket başına ödeme yaparlar. Bu ödeme anketin uzunluğuna bağlı olarak 5 ile 75 Türk lirası arasında değişmektedir. Anket şirketlerinin kişilere anket başına ödeme yapmasının sebebi ise kişilerin bu işi daha ciddiye alarak hızlı bir şekilde tamamlamasıdır.
Yani anket doldurarak para kazanma işinin internet ortamına düşmesi bir çok öğrenciyi, ev hanımını ve evden çalışmak isteyenleri mutlu etti.
internetten-para-kazanma-yollari-1
Tabi ki  her işte olduğumuz gibi anket doldurarak para kazanma işinde de dikkat etmemiz gereken bazı unsurlar vardır. Bunlar dan en önemlisi doğru şirket ile çalışmaktır. Bu işi yapan anket şirketlerinin bir kısmı kişilere ödeme yapmamaktadır. Bu yüzden seçeceğiniz anket firmalarını ince eleyip sık dokumanız gerekebilir. Zamanında ödeme yapması ve güvenilir bir şirket olması gerekmektedir.
Anket doldurarak para kazanma işinde bir çok kişide firmaların ödeme yapmamasından dolayı madur olmuştur. Bu sebepten dolayı size tavsiye edebileceğim bir ürün bulunmaktadır. Anket Nakit(Tıkla İncele) ürünü yıllardır düzenli ödeme yapan güvenilir zamanında ödeme yapan 250 adet anket şirketini bir araya getirmiş bir e-kitaptır. Bu kitapta aynı zamanda anket doldurarak para kazanmaya başlamanız için yapmanız gereken bütün işlemler aşama aşama resimli olarak anlatılmıştır. Kısacası zorluk çekmeden ödeme yapmayan anket şirketlerine rastlamadan. Doğru bir şekilde para kazanmaya başlamak için bu eğitimi almanızı tavsiye ederim.
Anket doldurarak ne kadar para kazanırım?Doldurduğunuz anketin uzunluğuna göre para kazanırsınız. Bu kazanç 5 lira ile 75 lira arasında değişmektedir.
Anketler ne sıklık ile gönderilir?Yukarıda ki kitapta geçen 250 adet güvenilir ve zamanında ödeme yapan anket şirketi her gün düzenli olarak en az 4 anket göndermektedir.
Ödemelerimi nasıl alırım?Bir çok anket şirketi ödemelerini 15 günde 1 kere yapmaktadır. Ödemelerinizi banka hesabınıza yada çek olarak almanız mümkündür. Fakat çek olarak almanızı tavsiye etmem. Bunun sebebi ise çeki bankadan bozdururken bir kısmı kesintiye uğrar. Bu yüzden ödemelerinizi banka hesabınıza kesintisiz bir şekilde almanızı tavsiye ederim.
Hemen anket doldurarak para kazanmaya başlamak için Anket Nakit(Tıkla İncele) ürününü incelemenizi tavsiye ederim. Umarım faydalı bir yazı olmuştur. Bol kazançlar dilerim.
anket-doldur-para-kazan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder