28 Aralık 2013 Cumartesi

Pegasus Hava Yolları Kabin Memuru Alımı Başvuru

Ülkemizde faliyet gösteren Pegasus hava yolları şirketi kabin memuru alımları yapmaktadır. Çalışanlarına oldukça iyi olanaklar sağlayan firmada işe girebilmeniz için öncelikle oldukça iyi derecede bir ingilizce diline sahip olmanızı gerekmektedir. Bunun dışında bayan arkadaşların önceliği daha yüksektir.
pegasus-eleman-alimlari-1
Pegasus gibi büyük bir şirkette çalışmak neredeyse tüm hostes bay ve bayanların isteğidir. Bu eleman alımı ilanını bir şans olarak değerlendirebilirsiniz. Personeline oldukça iyi avantajlar sunan böyle büyük bir şirkette çalışmak gerçekten ayrıcalık sayılabilir.
Pegasus bir SABANCI firması olarak sürekli yapılan indirimli uçuşlar, yenilenen yüzü ile sürekli firma profilini güncelleyerek satışlarını arttıran bir firmadır. Tabi ki satışların artması ile birlikte doğan eleman ihtiyacı  ile de yeni elemanlara ihtiyaç duymaktadır. Eleman alımlarında sıkı bir mülakat yaparak kişileri eleman kadrosuna dahil etmektedir. Mülakatı başarı ile geçen bay ve bayan arkadaşları Pegasus ailesine dahil etmektedir.
İnsan kaynakları bölümü gelen başvuruları inceleyerek ön görülen kişiler mülakata çağırılır. Mülakat sınavında kişilik testi, ingilizce ve referansları incelenir adayın incelemeleri olumlu sonuçlanması halinde aday sıkı bir eğitimden geçerek Pegasus hava yolları ailesine dahil olur.
Kaynak: http://www.ekisyeri.com/is-ilanlari/pegasus-hava-yollari-kabin-memuru-alimi-basvuru.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder