28 Aralık 2013 Cumartesi

Evde Kına Paketleme İş İlanları

Evden çalışarak ailenizin bütçesine katkıda bulunmak istediğinizde yapabileceğiniz en kolay en keyifli işlerden biri evde kına paketleme işidir. Bildiğiniz gibi Türk adetlerimize göre evlenmeden önce düzenlenen kına gecelerinde bayanlar ellerine kına sürmektedir. Aynı zamanda sünnet düğünlerinde de müsafirlere güzel ambalajlı kutular içinde kına paketleri dağıtılmaktadır. Yeni doğan bebekler içinde 6 aylık olduğunda kına dağıtılmaktadır. Bu kadar fazla alanda kullanılan kına ve kına paketleri gösterişli olması gerekmektedir. Tabi ki bu kadar ilgi duyulan bir ürünün de yapılma sayısı oldukça fazladır. Aynı zamanda ev hanımlarına yeni bir iş fırsatı sunmaktadır.
Evde kına paketleme işi nasıl yapılır?Kınalar küçük ambalajlar haline getirilerek zımbalanır. Süslü kutular yada süslü kumaşların içerisine hazırlanan küçük ambalajlar yerleştirilir. Bir sonraki aşamada kutuların yada kumaşların üzeri kurdele ile bağlanarak süslenir. Oldukça fazla süsleme çeşidi bulunmaktadır. Kumaş yada kutuların üzerine sim dökülebilir. Renkli boncuklar yapıştırılabilir. Düğün ve kına gecelerinde hizmet gösteren bir çok şirket kına paketleme işlemi vermektedir. Sizde internetten bu şirketleri araştırarak iş talep edebilirsiniz. Genelde bu şirketler her ilde bulunmaktadır.
kina-paketleme-isi
Eğer internet kullanmasını tam olarak bilmiyorsanız kına paketleme işini çevrenizde yapan kişilerden sorabilirsiniz. Bunun dışında gazete ilanlarını ve broşürleri takip edebilirsiniz. Yada aşağıda bulunan yorum bölümünden bilgilerinizi bırakarak şirketlerin ulaşmasını sağlabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder